Helpt jouw branche werkgevers al met hun RI&E?

Veel werkgevers vinden het opstellen en uitvoeren van een RI&E lastig. Als brancheorganisatie of -vertegenwoordiger kun je hen daarbij helpen.

Als je een RI&E-instrument opstelt voor werkgevers in je branche, wordt het makkelijker voor hen om een goede RI&E te maken. Doordat je het instrument opstelt met je kennis en ervaring van de branche, weet een werkgever zeker dat hij geen risico’s over het hoofd ziet. En dat hij in het instrument geen vragen krijgt over onderwerpen die niet passen bij zijn situatie.

Als je een RI&E-instrument voor je branche hebt gemaakt, is het belangrijk om werkgevers te stimuleren om dit instrument te gebruiken en hen daarbij helpen. Wij nemen je RI&E-instrument op in onze database en raden werkgevers aan om deze te gebruiken.

 

Een instrument in 4 stappen
Bergjes

Ben je werkgever en wil je een RI&E maken?

Doe de Routeplanner of bekijk de lijst met alle instrumenten om te ontdekken of er een RI&E-instrument voor jouw branche is. Als dat zo is, raden we je altijd aan om dat instrument te gebruiken. toevoegen: Weet je niet zeker of je RI&E-plichtig bent? Kom erachter in de Routeplanner.

Ontdek jouw route

RI&E-instrument maken voor je branche?

Hier vind je alles wat je nodig hebt om een RI&E-instrument voor je branche op te stellen. Terwijl we bezig zijn met het verbeteren van Route naar RI&E en Steunpunt RI&E, leiden deze links naar een andere website.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over onze cookieverklaring en privacyverklaring.