bekijk alle RI&E instrumenten

Akkerbouw en Vollegrondsgroenteteelt

COVID-proofErkend instrument
Branche:
Branchevereniging:StigasMedium:digitaalKosten:Gratis voor bedrijven aangesloten bij Colland of StigasPublicatiedatum:16 juli 2020Instrument:https://akkerbouw.mijnstigas.nl/site/nlArbocatalogus:https://agroarbo.nl/sector/akkerbouw-en-vollegrondsteelt/

Oudere versies:

De oude versie is nog beschikbaar voor het lezen en printen van uw eerder gemaakte rapportage.

Omschrijving:

Voor inhoudelijke en technische vragen over deze digitale RI&E kunt u terecht bij de servicedesk van Stigas 085-0440700 (optie 1).

Dit RI&E instrument is erkend voor toetsingsvrijstelling. Bedrijven met 25 werknemers of minder die gebruiken maken van dit instrument en onder deze branche vallen, hoeven de RI&E niet te laten toetsen. En dat scheelt natuurlijk behoorlijk in de kosten.

Stigas heeft een volledig nieuw digitaal systeem voor de uitvoering en het onderhoud van de risico-inventarisatie- en evaluatie (RIE) ontwikkeld. Hier (https://stigas.nl/diensten/risico-inventarisatie-en-evaluatie/) vindt u verdere informatie en hoe u zich kunt aanmelden voor de RIE van Stigas als u nog geen inlogcode heeft.

Met de RIE van Stigas kunt u zelf gemakkelijk de RIE uitvoeren op een moment dat het u het beste uitkomt. Het systeem ondersteunt u ook bij het opstellen van het plan van aanpak en attendeert u op de uitvoering van eventuele acties, die gepland zijn. Afhankelijk van uw wensen kan een Stigas adviseur u ondersteunen.

Voor deze branche is ook een Arbocatalogus beschikbaar die doorInspectie SZW is goedgekeurd. Klik hier om naar deze Arbocatalogus te gaan en te lezen welke oplossingen de branche beschrijft om de risico’s in uw bedrijf te voorkomen of te beperken.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over onze cookieverklaring en privacyverklaring.