Branche:
Branchevereniging:Stichting Fonds Architectenbureaus SFAMedium:digitaalKosten:Gratis voor (architecten)bureaus aangesloten bij pensioenfonds voor de architectenbureausPublicatiedatum:23 maart 2022Instrument:https://www.sfa-architecten.nl/risico-inventarisatie-en-evaluatie-rie/Arbocatalogus:https://www.sfa-architecten.nl/arbocatalogus/

Omschrijving:

Vul de digitale RI&E niet alleen in, doe dit met uw medewerkers. Dan weten ze meteen waar ze op moeten letten.

De RI&E Architecten is gratis beschikbaar voor alle (architecten)bureaus die verplicht of vrijwillig aangesloten zijn bij het Pensioenfonds voor de Architectenbureaus. U dient bij een verzoek voor een RI&E account altijd het aansluitnummer bij het pensioenfonds te vermelden.

Voor inhoudelijke en technische vragen over dit RI&E-instrument, kunt u contact opnemen met SFA (Stichting Fonds Architectenbureaus).

Dit RI&E-instrument is erkend voor de toetsingsvrijstelling. Bedrijven met 25 medewerkers of minder die gebruik maken van dit instrument en onder deze branche vallen, hoeven de RI&E niet te laten toetsen. En dat scheelt natuurlijk behoorlijk in de kosten.

Voor deze branche is ook een Arbocatalogus beschikbaar die door Inspectie SZW is goedgekeurd, klik hier om naar deze Arbocatalogus te gaan en te lezen welke oplossingen de branche beschrijft om de risico’s in uw bedrijf te voorkomen of te beperken.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over onze cookieverklaring en privacyverklaring.