Branche:
Branchevereniging:Federatie Carrosseriebedrijf (Focwa en RAI CarrosserieNL)Medium:digitaalKosten:GratisPublicatiedatum:28 mei 2020Instrument:http://www.riecarrosserie.nlArbocatalogus:https://arbocataloguscarrosserie-branche.nl

Omschrijving:

Voor inhoudelijke en technische vragen over dit RI&E-instrument, kunt u contact opnemen met de branchevereniging.

Dit RI&E-instrument is erkend voor de toetsingsvrijstelling. Bedrijven met 25 medewerkers of minder die gebruik maken van dit instrument en onder deze branche vallen, hoeven de RI&E niet te laten toetsen. En dat scheelt natuurlijk behoorlijk in de kosten.

Vul het niet alleen in, doe dit met uw mensen. Dan weten ze meteen waar ze op moeten letten.

Focwa en RAI CarrosserieNL hebben een uitgebreide RI&E Carrosseriebranche ontwikkeld. Dit instrument kent drie uitvoeringen, namelijk voor de subbranches autoschadeherstel, carrosseriebouw en specialisten.

Daarnaast is ook een Leidraad beheersing gevaarlijke stoffen beschikbaar waarmee een ondernemer zelfstandig kan beoordelen in welke mate de medewerkers worden blootgesteld aan gevaarlijke stoffen.

In de RI&E Carrosseriebranche komen de volgende onderwerpen aan bod: arbo- en verzuimbeleid, personeel, gebouw, kantoor, verfopslag, verfaanmaakruimte, spuitcabine, arbeidsmiddelen, demonteren/monteren en voorbewerken/spuiten. Naast de vragen over deze onderwerpen, bevat het RI&E-instrument een overzicht van normen, oplossingen, technieken, goede praktijken en praktische handleidingen.

Federatie Carrosseriebedrijf
Pompmolenlaan 10
3447 GK Woerden
T 088-5011000
E contact@focwa.nl
W www.focwa.nl

Voor deze branche is ook een Arbocatalogus beschikbaar die door Inspectie SZW is goedgekeurd. Klik hier om naar deze Arbocatalogus te gaan en te lezen welke oplossingen de branche beschrijft om de risico’s in uw bedrijf te voorkomen of te beperken.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over onze cookieverklaring en privacyverklaring.