bekijk alle RI&E instrumenten

Fashion (Mode en Schoenen) en Sportdetailhandel

COVID-proofErkend instrument
Branche:
Branchevereniging:INretailMedium:digitaalKosten:Gratis voor leden; niet leden betalen kleine vergoedingPublicatiedatum:25 juni 2020Instrument:https://www.inretail.nl/kennisbank/winkelpand/veiligheid/de-rie-risico-inventarisatie-evaluatie/#h-een-ri-e-zelf-uitvoerenArbocatalogus:https://www.arboindemode.nl/

Oudere versies:

Er is nog een oudere versie beschikbaar voor het printen van de rapportages die met dit oudere instrument zijn gemaakt. Deze kunt u hier vinden. Stelt u een nieuwe RI&E op of gaat u uw bestaande RI&E aanpassen gebruik dan het nieuwe RI&E instrument vermeld onder het kopje ‘Instrument’ hierboven.

Omschrijving:

Voor inhoudelijke en technische informatie over het instrument kunt u contact opnemen met de branchevereniging: rie@inretail.nl of 088 973 06 00.

Dit RI&E-instrument is erkend voor de toetsingsvrijstelling. Bedrijven met 25 medewerkers of minder die gebruik maken van dit instrument en onder deze branche vallen, hoeven de RI&E niet te laten toetsen. En dat scheelt natuurlijk behoorlijk in de kosten.

Vul de digitale RI&E niet alleen in, doe dit met uw mensen. Dan weten ze meteen waar ze op moeten letten.

Voor deze branche is ook een Arbocatalogus beschikbaar die door Inspectie SZW is goedgekeurd. Klik hier om naar deze Arbocatalogus te gaan en te lezen welke oplossingen de branche beschrijft om de risico’s in uw bedrijf te voorkomen of te beperken.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over onze cookieverklaring en privacyverklaring.