bekijk alle RI&E instrumenten

Gehandicaptenzorg (TriasWeb Arbo)

Sector:
Branchevereniging:Stichting Arbeidsmarkt Gehandicaptenzorg (STAG)Medium:digitaalKosten:Pythia light: €275 per jaarPublicatiedatum:19 maart 2020Instrument:https://www.triaspect.nl/rie-met-pythia/

Omschrijving:

Voor inhoudelijke en technische informatie kunt u contact opnemen met de beheerder van het instrument.

Dit RI&E-instrument is erkend voor de toetsingsvrijstelling. Bedrijven met 25 medewerkers of minder die gebruik maken van dit instrument en onder deze branche vallen, hoeven de RI&E niet te laten toetsen. En dat scheelt natuurlijk behoorlijk in de kosten.

Pythia is een digitale audit en -RI&E, waarmee (zelfsturende) teams hun eigen risico’s kunnen inventariseren en evalueren. Zij vertalen de belangrijkste knelpunten in hun eigen Plan van Aanpak. Pythia is ontstaan in nauwe samenwerking met zorgmedewerkers, behandelaars en specialisten. Het is eenvoudig en gebruiksvriendelijk waardoor snel ingespeeld kan worden op specifieke risico’s van cliënten en medewerkers in hun specifieke woon- en werkomgeving. Pythia vergroot hierdoor eigenaarschap voor Arbo bij teams én geeft inzicht en overzicht bij staf en management.

Voor deze branche is ook een Arbocatalogus beschikbaar. Klik hier om naar deze Arbocatalogus te gaan en te lezen welke oplossingen de branche beschrijft om de risico’s in uw bedrijf te voorkomen of te beperken.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over onze cookieverklaring en privacyverklaring.