Branche:
Branchevereniging:A+O fonds GemeentenMedium:digitaalKosten:Gratis voor organisaties die verplicht de CAR of CAR/UWO volgenPublicatiedatum:9 december 2013Instrument:https://www.aeno.nl/rieArbocatalogus:https://www.aeno.nl/arbocatalogus

Omschrijving:

De RIE Gemeenten is een doe-het-zelf instrument. Preventiemedewerkers, arbocoördinatoren, of P&O-ers met arbeidsomstandigheden in hun takenpakket, kunnen de RIE hiermee zelf uitvoeren (doe dit samen met uw mensen, dan weten ze meteen waar ze op moeten letten), desgewenst met deskundige ondersteuning.
Meer informatie over de RIE Gemeenten is te vinden op de website van het A+O fonds Gemeenten.

Helaas is dit RI&E-instrument (nog) niet erkend. Dat wil zeggen dat bedrijven (ook bedrijven met minder dan 25 werknemers) die dit RI&E-instrument gebruiken hun RI&E en plan van aanpak wél moeten laten toetsen door een gecertificeerde arbodienst (Vangnetregeling, art. 14a Arbowet) of door een gecertificeerde arbokerndeskundige (Maatwerkregeling, art. 14a Arbowet). Meer informatie over vangnet- en maatwerkregeling vindt u hier: https://tijdelijk.rie.nl/faq/is-maatwerkregeling-en-is-vangnetregeling/

Voor technische of inhoudelijk vragen over de RIE Gemeenten kunt u contact opnemen met het projectteam Gezond werk van het A+O fonds Gemeenten, telefoonnummer: (070) 763 0022.

A+O fonds Gemeenten
Postbus 11560
2502 AN Den Haag

Voor deze branche is ook een Arbocatalogus beschikbaar die door Inspectie SZW is goedgekeurd. Klik hier om naar deze Arbocatalogus te gaan en te lezen welke oplossingen de branche beschrijft om de risico’s in uw organisatie te voorkomen of te beperken.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over onze cookieverklaring en privacyverklaring.