Branche:
Branchevereniging:Arboconvenant GrafimediaMedium:digitaalKosten:Gratis voor KVGO leden. Niet-KVGO-leden betalen een bijdragePublicatiedatum:17 maart 2023Instrument:https://www.arbografimedia.nlArbocatalogus:https://www.arbografimedia.nl/?sflang=nl

Omschrijving:

Iedere werkgever investeert in tijd, geld, machines, gebouw maar vooral ook in personeel. Goed rendement is het doel. Een goed ondernemer heeft een neus voor kansen en weet feilloos risico’s te vermijden. Echter, de steeds sneller veranderende omgeving en informatie-overvloed, maken het zien van kansen en bedreigingen lastiger. Mooi meegenomen dat er een nieuw instrument is dat in beeld brengt waar u besparingen kunt vinden én welke schade op de loer ligt als u risico’s niet tijdig onderkent.

Deze nieuwe risico-inventarisatie en -evaluatie, RI&E-Grafimedia, is eenvoudig (digitaal) uit te voeren. U krijgt automatisch een Arbo Actieplan en een rapport. Deze gaan per e-mail naar uw arbodienst, die hier mee verder gaat. In het Grafimedia Arbopakket is namelijk afgesproken dat de arbodienst juist met díe risico’s die tot verzuim leiden, aan de slag moet.

De digitale RI&E is gratis te downloaden op www.arbografimedia.nl.
Voor inhoudelijke en technische vragen over dit RI&E-instrument, kunt u contact opnemen met de Helpdesk Arbografimedia: info@arbografimedia.nl of bel: 020 – 5435665.

Dit RI&E-instrument is erkend voor de toetsingsvrijstelling. Bedrijven met 25 medewerkers of minder die gebruik maken van dit instrument en onder deze branche vallen, hoeven de RI&E niet te laten toetsen. En dat scheelt natuurlijk behoorlijk in de kosten.

Vul het niet alleen in, doe dit met uw mensen. Dan weten ze meteen waar ze op moeten letten.

Voor deze branche is ook een Arbocatalogus beschikbaar die door Inspectie SZW is goedgekeurd. Klik hier om naar deze Arbocatalogus te gaan en te lezen welke oplossingen de branche beschrijft om de risico’s in uw bedrijf te voorkomen of te beperken.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over onze cookieverklaring en privacyverklaring.