bekijk alle RI&E instrumenten

Grimeur, Visagist en Toneelkapper

Sector:
Branchevereniging:ANKOMedium:digitaal-papierKosten:Gratis voor ledenPublicatiedatum:2 augustus 2012Instrument:https://www.anko.nl/Arbocatalogus:https://www.anko.nl/waar-we-voor-staan/modern-sociaal-beleid/arbocatalogus

Oudere versies:

Met ingang van 1 januari 2018 wordt het Centrum voor Ambachtseconomie (CvAE) opgeheven en is het CvAE niet meer bereikbaar. Dit betekent ook dat de website www.cvae.nl vanaf januari offline gaat en de daarop vermelde RI&E instrumenten niet meer beschikbaar zullen zijn. Als u nog toegang tot uw ingevulde RI&E wilt hebben, raden wij u aan om deze voor 31 december 2017 te downloaden van de website van CVAE.

Voor toegang tot dit instrument dient u in te loggen/te registreren. Voor inhoudelijke en technische vragen over dit RI&E-instrument, kunt u contact opnemen met de branche vereniging.

Helaas is dit RI&E-instrument (nog) niet erkend. Dat wil zeggen dat bedrijven (ook bedrijven met minder dan 25 werknemers) die dit RI&E-instrument gebruiken hun RI&E en plan van aanpak wél moeten laten toetsen door een gecertificeerde arbodienst (Vangnetregeling, art. 14a Arbowet) of door een gecertificeerde arbokerndeskundige (Maatwerkregeling, art. 14a Arbowet). Meer informatie over vangnet- en maatwerkregeling vindt u hier: Maatwerkregeling en vangnetregeling | Arboportaal

Centrum voor Ambachtseconomie
Signaalrood 3
2718 SH ZOETERMEER
079-30 30 320
info@cvae.nl

Voor deze branche is ook een Arbocatalogus beschikbaar die door Inspectie SZW is goedgekeurd. Klik hier om naar deze Arbocatalogus te gaan.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over onze cookieverklaring en privacyverklaring.