bekijk alle RI&E instrumenten

Groenten en Fruit (Groothandel)

COVID-proofErkend instrument
Branche:
Branchevereniging:GroentenFruit HuisMedium:digitaalKosten:Gratis voor bedrijven aangesloten bij het O&O fonds van de sector (GF-Groothandelsfonds); €250 indien niet aangeslotenPublicatiedatum:9 december 2021Instrument:https://www.handelgroeit.nl/RI&EArbocatalogus:https://www.handelgroeit.nl/nl/tools/arbocatalogus/

Omschrijving:

Handel Groeit heeft in samenwerking met Stigas een actuele branche RI&E ontwikkeld. De branche RI&E wordt gehost door Stigas. Via deze link kunt u een account aanmaken en uw RI&E beheren. Organisaties die zijn aangesloten bij Handel Groeit kunnen gratis gebruikmaken van de branche RI&E. Organisaties die niet vallen onder de verplichte werkingssfeer van Handel Groeit betalen eenmalig € 250,- en vervolgens jaarlijks € 50,-.

Dit RI&E-instrument is erkend voor de toetsingsvrijstelling. Bedrijven met 25 medewerkers of minder die gebruik maken van dit instrument en onder deze branche vallen, hoeven de RI&E niet te laten toetsen. En dat scheelt natuurlijk behoorlijk in de kosten.

Voor inhoudelijke en technische vragen over dit RI&E-instrument, kunt u contact opnemen met de RIE Helpdesk Handel Groeit op het mailadres: info@handelgroeit.nl

Voor deze branche is ook een Arbocatalogus beschikbaar die door Inspectie SZW is goedgekeurd. Klik hier om naar deze Arbocatalogus te gaan en te lezen welke oplossingen de branche beschrijft om de risico’s in uw bedrijf te voorkomen of te beperken.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over onze cookieverklaring en privacyverklaring.