bekijk alle RI&E instrumenten

Groothandel in Bloemen en Planten

Branche:
Branchevereniging:VGBMedium:digitaalKosten:GratisPublicatiedatum:1 januari 1999Instrument:https://instrumenten.rie.nl/nl/bloemen-planten/groothandel-in-bloemen-en-plantenArbocatalogus:https://www.vgb.nl/thema-s/arbeid/

Omschrijving:

Deze RI&E Bloemen- en plantengroothandel is speciaal ontwikkeld voor bedrijven in de groothandel in bloemen en planten en wordt gratis ter beschikking gesteld aan werkgevers en werknemers in de branche. Voor inhoudelijke informatie over dit RI&E instrument, neem contact op met VGB.

Helaas is dit RI&E-instrument (nog) niet erkend. Dat wil zeggen dat bedrijven (ook bedrijven met minder dan 25 werknemers) die dit RI&E-instrument gebruiken hun RI&E en plan van aanpak wél moeten laten toetsen door een gecertificeerde arbodienst (Vangnetregeling, art. 14a Arbowet) of door een gecertificeerde arbokerndeskundige (Maatwerkregeling, art. 14a Arbowet). Meer informatie over vangnet- en maatwerkregeling vindt u hier: Maatwerkregeling en vangnetregeling | Arboportaal

Vul het RI&E-instrument niet alleen in, doe dit met uw medewerkers. Dan weten zij meteen waar zij goed op moeten letten.

VGB
Postbus 1104
1430 BC Aalsmeer
Tel. 0297 – 380202
info@vgb.nl

Voor deze branche is ook een Arbocatalogus beschikbaar die door Inspectie SZW is goedgekeurd. Klik hier om naar deze Arbocatalogus te gaan en te lezen welke oplossingen de branche beschrijft om de risico’s in uw bedrijf te voorkomen of te beperken.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over onze cookieverklaring en privacyverklaring.