Branche:
Branchevereniging:Koninklijke Horeca NederlandMedium:digitaalKosten:GratisPublicatiedatum:2 mei 2022Instrument:https://instrumenten.rie.nl/nl/horeca/horeca-rie-2022

Oudere versies:

De oude RI&E is nog hier beschikbaar om uw rapportage te printen en/of in te zien.

Omschrijving:

Hier vindt u technische informatie over (toegang tot) het instrument. Voor inhoudelijke informatie over dit instrument kunt u contact opnemen met de branchevereniging: Koninklijke Horeca Nederland.

Dit RI&E-instrument is erkend voor de toetsingsvrijstelling. Bedrijven met 25 medewerkers of minder die gebruik maken van dit instrument en onder deze branche vallen, hoeven de RI&E niet te laten toetsen. En dat scheelt natuurlijk behoorlijk in de kosten.

De digitale Risico-Inventarisatie en –Evaluatie, die is ontwikkeld om bij te dragen aan goede arbeidsomstandigheden, speelt een belangrijke rol bij het terugdringen van werkdruk en daarmee van het verminderen van het ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid in de horeca.

Vul het RI&E-instrument niet alleen in, doe dit met uw mensen. Dan weten ze meteen waar ze op moeten letten.

Dit instrument is zo opgebouwd dat u alles zelf (samen met de medewerkers) in kunt vullen. Vaak met uitleg en voorbeelden. Uit het RI&E-instrument volgt een stappenplan van RI&E naar Plan van Aanpak.

Koninklijke Horeca Nederland
T leden: 0348 489 411 (Info&Advies)
T niet-leden: 0348 489 489
E Info@khn.nl
W www.khn.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over onze cookieverklaring en privacyverklaring.