bekijk alle RI&E instrumenten

Installatie en Isolatiebranche

Sector:
Branchevereniging:Techniek NederlandMedium:digitaalKosten:gratis toegankelijk voor leden van Wij Techniek en OOIPublicatiedatum:10 augustus 2022Instrument:https://rie.arbotechniek.nl/site/nlArbocatalogus:https://www.arbotechniek.nl/arbocatalogus/

Omschrijving:

Voor inhoudelijke en technische vragen over dit RI&E instrument, kunt u contact opnemen met de branchevereniging.

Dit RI&E-instrument is erkend voor de toetsingsvrijstelling. Bedrijven met maximaal 25 medewerkers of minder die gebruik maken van dit instrument en onder deze branche vallen, hoeven de RI&E niet te laten toetsen. En dat scheelt natuurlijk behoorlijk in de kosten.

De bedrijfs-RI&E vormt het fundament van uw arbobeleid. Pas als u weet waar de risico’s in uw bedrijf liggen en wat het mogelijke effect van deze risico’s is, kunt u de juiste maatregelen nemen. Een bedrijfs-RI&E bestaat uit twee stappen. De eerste stap bestaat uit een overzicht van alle risico’s die binnen uw bedrijf aanwezig zijn. De tweede stap is een plan van aanpak dat aangeeft welke maatregelen genomen zijn om zorgvuldig met deze risico’s om te gaan. Vul de digitale RI&E niet alleen in, doe dit met uw mensen. Dan weten zij meteen waar ze op moeten letten.
Voor de bedrijven in de installatie- en isolatiebranches is dit het standaardmodel van de bedrijfs-RI&E. Met een digitaal stappenplan kan de branche-RI&E eenvoudig en zonder kosten worden ingevoerd.
Hier kunt u direct naar de branche RI&E om uw bedrijfs-RI&E te maken.

Naast de nieuwe branche-RI&E is er nu ook de project-RI&E voor de bedrijven in de installatie- en isolatiebranches. Met dit digitale instrument kunnen ook de risico’s op projectlocaties op een goede en eenvoudige manier in kaart worden gebracht.
Hier kunt u direct naar de project RI&E.

Voor deze branche is ook een Arbocatalogus beschikbaar die door Inspectie SZW is goedgekeurd. Zie onder het kopje Arbocatalogus voor de weblink.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over onze cookieverklaring en privacyverklaring.