bekijk alle RI&E instrumenten

Kunsteducatie en -participatie

COVID-proofErkend instrument
Sector:
Branchevereniging:CultuurconnectieMedium:digitaalKosten:Gratis en alleen toegankelijk voor leden van CultuurconnectiePublicatiedatum:17 mei 2021Instrument:https://www.cultuurconnectie.nl/onderwerpen/hoofdthema-s/werkgeverszakenArbocatalogus:https://www.cultuurconnectie.nl/onderwerpen/hoofdthema-s/werkgeverszaken

Omschrijving:

Het RI&E-instrument is alleen toegankelijk voor leden van Cultuurconnectie en beschikbaar op het Ledennet. Voor inhoudelijke en technische vragen over dit RI&E instrument kunt u contact opnemen met de branche vereniging.

Dit RI&E instrument is erkend voor de toetsingsvrijstelling. Bedrijven met 25 medewerkers of minder die gebruik maken van dit instrument en onder deze branche vallen, hoeven de RI&E niet te laten toetsen. En dat scheelt natuurlijk behoorlijk in de kosten.

Deze RI&E hangt nauw samen met de arbocatalogus Kunsteducatie.

Gratis voor Muziekscholen en Centra voor de Kunsten die vallen onder de CAO Kunsteducatie en/of de CAR-UWO en die lid zijn van Cultuurconnectie.

Deze arbocatalogus is een uitgave van het Overleg Arbeidsvoorwaarden Kunsteducatie (OAK). De catalogus is mede tot stand gekomen dankzij de bijdragen van zowel organisaties als individuele medewerkers uit de sector.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over onze cookieverklaring en privacyverklaring.