bekijk alle RI&E instrumenten

Levensmiddelendetailhandel

Branche:
Branchevereniging:VakcentrumMedium:digitaalKosten:GratisPublicatiedatum:6 februari 2019Instrument:https://www.vakcentrum.nl/rie

Oudere versies:

De verouderde versie van dit instrument is hier nog te vinden, voor het opzoeken en printen van uw eerder ingevulde gegevens.

Omschrijving:

Dit RI&E instrument van Vakcentrum is een instrument voor de sectoren: Supermarkten, Foodspeciaalzaken en Non-food speciaalzaken en is te bereiken via www.vakcentrum.nl/rie.

Drogisterijen en Slijterijen kunnen voor hun RI&E hier terecht. Vul dit niet alleen in, doe dit met uw mensen. Dan weten ze meteen waar ze op moeten letten.

Helaas is dit RI&E-instrument (nog) niet erkend. Dat wil zeggen dat bedrijven (ook bedrijven met minder dan 25 werknemers) die dit RI&E-instrument gebruiken hun RI&E en plan van aanpak wél moeten laten toetsen door een gecertificeerde arbodienst (Vangnetregeling, art. 14a Arbowet) of door een gecertificeerde arbokerndeskundige (Maatwerkregeling, art. 14a Arbowet). Meer informatie over vangnet- en maatwerkregeling vindt u hier.

Voor inhoudelijke en technische vragen over dit RI&E instrument kunt u contact opnemen met de beheerder van het instrument:

Vakcentrum
Blekerijlaan 1
3447 GR Woerden
Tel. 0348-419771
info@vakcentrum.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over onze cookieverklaring en privacyverklaring.