Sector:
Branchevereniging:BranchePlatform NatuursteenMedium:digitaalKosten:GratisPublicatiedatum:12 augustus 2013Instrument:https://www.volandis.nl/werk-veilig/instrumenten/ri-eArbocatalogus:https://www.arbocatalogus-natuursteen.nl/

Omschrijving:

Met ingang van 1 januari 2018 wordt het Centrum voor Ambachtseconomie (CvAE) opgeheven en is het CvAE niet meer bereikbaar. Dit betekent ook dat de website www.cvae.nl vanaf januari offline gaat en de daarop vermelde RI&E instrumenten niet meer beschikbaar zullen zijn. Als u nog toegang tot uw ingevulde RI&E wilt hebben, raden wij u aan om deze voor 31 december 2017 te downloaden van de website van CVAE.

Bedrijven, organisaties of instellingen zijn vrijgesteld van een toetsing als: Er maximaal 25 werknemers (het aantal arbeidsovereenkomsten wordt geteld, inclusief stagiaires) werken (alle vestigingen bij elkaar opgeteld) en voor het opstellen van de RI&E is gebruik gemaakt van een Branche-RI&E, die is getoetst door  de sociale partners en een gecertificeerde arbokerndeskundige. Dit is in de afbouwsector het geval. U kunt deze vinden op de website van Volandis.

Voor inhoudelijke en technische vragen over dit RI&E-instrument kunt u contact opnemen met:

Limaweg 25
2743 CB Waddinxveen
088 0808 928

Voor deze branche is ook een Arbocatalogus beschikbaar die door Inspectie SZW is goedgekeurd. Klik hier om naar deze Arbocatalogus te gaan en te lezen welke oplossingen de branche beschrijft om de risico’s in uw bedrijf te voorkomen of te beperken.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over onze cookieverklaring en privacyverklaring.