Branche:
Branchevereniging:Centrum voor Ambachtseconomie (CvAE)Medium:digitaalKosten:GratisPublicatiedatum:12 augustus 2013Instrument:https://www.cvae.nl/natuursteenbewerker/branchekwaliteit/risico-inventarisatie-evaluatie-rie/risico-inventarisatie-evaluatie-rie-natuursteenbewerkerArbocatalogus:https://www.arbocatalogus-natuursteen.nl/

Omschrijving:

Met ingang van 1 januari 2018 wordt het Centrum voor Ambachtseconomie (CvAE) opgeheven en is het CvAE niet meer bereikbaar. Dit betekent ook dat de website www.cvae.nl vanaf januari offline gaat en de daarop vermelde RI&E instrumenten niet meer beschikbaar zullen zijn. Als u nog toegang tot uw ingevulde RI&E wilt hebben, raden wij u aan om deze voor 31 december 2017 te downloaden van de website van CVAE.

De branchecode voor de natuursteenbewerker is via het Centrum voor Ambachtseconomie toegankelijk. Maak gebruik van de branchecode door u gratis te registreren. De RI&E vind u in de ambachtstoolkit.

Helaas is dit RI&E-instrument (nog) niet erkend. Dat wil zeggen dat bedrijven (ook bedrijven met minder dan 25 werknemers) die dit RI&E-instrument gebruiken hun RI&E en plan van aanpak wél moeten laten toetsen door een gecertificeerde arbodienst (Vangnetregeling, art. 14a Arbowet) of door een gecertificeerde arbokerndeskundige (Maatwerkregeling, art. 14a Arbowet). Meer informatie over vangnet- en maatwerkregeling vindt u hier: https://tijdelijk.rie.nl/faq/is-maatwerkregeling-en-is-vangnetregeling/

Voor inhoudelijke en technische vragen over dit RI&E-instrument kunt u contact opnemen met:

Centrum voor Ambachtseconomie
Signaalrood 3
2718 SH ZOETERMEER
079-30 30 320
info@cvae.nl

Voor deze branche is ook een Arbocatalogus beschikbaar die door Inspectie SZW is goedgekeurd. Klik hier om naar deze Arbocatalogus te gaan en te lezen welke oplossingen de branche beschrijft om de risico’s in uw bedrijf te voorkomen of te beperken.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over ons cookie beleid en privacy statement.