bekijk alle RI&E instrumenten

Onderhoudsbranche: Schilders-, Afwerkings- en Glasbedrijf

COVID-proofErkend instrument
Sector:
Branchevereniging:Onderhoud NLMedium:digitaalKosten:Voor leden van OnderhoudNL is de RI&E tot juni 2026 gratis. Niet-leden betalen voor het basiscontract (maximaal 25 medewerkers) € 500,- per jaar. Bedrijven met meer dan 25 medewerkers kunnen hun RI&E uitbreiden met extra modules en instrumenten om te voldoen aan de Arbowet. De Licentiekosten zijn dan afhankelijk van de gebruikte modules.Publicatiedatum:14 maart 2022Instrument:https://onderhoudnl.nl/rieArbocatalogus:https://www.arbocatalogus-schilderen-vastgoedonderhoud.nl/

Omschrijving:

Voor inhoudelijke en technische vragen over dit RI&E instrument kunt u terecht bij Onderhoud.nl.

De RI&E MKB is een programma waarmee kleine bedrijven (met een beperkt aantal verschillende beroepen) op eenvoudige wijze zelf een RI&E en een plan van aanpak (PvA) kunnen maken, zonder inschakeling van deskundigen.

Dit RI&E-instrument is erkend voor de toetsingsvrijstelling. Bedrijven met 25 medewerkers of minder die gebruik maken van dit instrument en onder deze branche vallen, hoeven de RI&E niet te laten toetsen. En dat scheelt natuurlijk behoorlijk in de kosten.

Te bestellen via: Onderhoud NL: https://www.onderhoudnl.nl/ri-en-e
OnderhoudNL heeft een telefonische vragenlijn voor leden, genaamd Ledenadvies tel 0182-571444. Dit nummer is dagelijks bereikbaar tijdens kantooruren

Voor deze branche is ook een Arbocatalogus beschikbaar die door Inspectie SZW is goedgekeurd. Klik hier om naar de Arbocatalogus voor schilders en vastgoedonderhoud te gaan en klik hier om naar de Arbocatalogus voor Glaszetten te gaan en te lezen welke oplossingen de branche beschrijft om de risico’s in uw bedrijf te voorkomen of te beperken.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over onze cookieverklaring en privacyverklaring.