Branche:
Branchevereniging:Stichting Vervangingsfonds en Bedrijfsgezondheidszorg voor het onderwijsMedium:digitaalKosten:GratisPublicatiedatum:3 oktober 2022Instrument:https://www.arbomeester.nl/Arbocatalogus:https://www.arbocataloguspo.nl/WebContent/Home.aspx

Omschrijving:

Voor inhoudelijke en technische vragen over dit RI&E-instrument, kunt u contact opnemen met de branchevereniging.

Dit RI&E-instrument is erkend voor de toetsingsvrijstelling. Bedrijven met 25 medewerkers of minder die gebruik maken van dit instrument en onder deze branche vallen, hoeven de RI&E niet te laten toetsen. En dat scheelt natuurlijk behoorlijk in de kosten.

Vul het niet alleen in, doe dit met uw mensen. Dan weten ze meteen waar ze op moeten letten.

De Arbomeester is een internetsite, www.arbomeester.nl, waarmee scholen zelfstandig aan de slag gaan met het inventariseren en analyseren van arborisico’s. De site bevat inventarisatielijsten die gebruikt kunnen worden voor het uitvoeren van de RI&E. Deze lijsten kunnen via de site worden ingevuld. Vervolgens kan op basis van de uitkomsten een plan van aanpak en een rapportage voor de Arbo-dienst worden gemaakt.

Stichting Vervangingsfonds en Bedrijfsgezondheidszorg voor het onderwijs
Boompjes 40
3011 XB Rotterdam

Voor deze branche is ook een Arbocatalogus beschikbaar die doorInspectie SZW is goedgekeurd. Klik hier om naar deze Arbocatalogus te gaan en te lezen welke oplossingen de branche beschrijft om de risico’s in uw bedrijf te voorkomen of te beperken. Of klik hier voor meer Informatie over de Arbomeester en de combifolder Arbomeester/Arbocatalogus Primair Onderwijs.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over onze cookieverklaring en privacyverklaring.