Sector:
Branchevereniging:Vakfederatie Rietdekkers/Sociaal Fonds Hellende DakenMedium:digitaalKosten:Gratis voor de leden van Gebouwschil Nederland, sectie daken (GNL), Vakfederatie Rietdekkers (VFR) en Nederlandse Vereniging van Leidekkers (NVVL)Publicatiedatum:9 april 2020Instrument:https://www.ams08.nl/Arbocatalogus:https://www.arbocatalogus-bouweninfra.nl/beroepen/dakdekker-rietdekker/index.htm

Omschrijving:

Voor informatie over (de toegang tot) het RI&E instrument voor rietdekkers kunt u contact opnemen met het Sociaal Fonds Hellende Daken.

Dit RI&E instrument is erkend voor toetsingsvrijstelling. Bedrijven met 25 medewerkers of minder die gebruik maken van dit instrument en onder deze branche vallen hoeven de RI&E niet te laten toetsen. En dat scheelt natuurlijk behoorlijk in de kosten.

Voor deze branche is ook een Arbocatalogus beschikbaar die door Inspectie SZW is goedgekeurd. Klik hier om naar deze Arbocatalogus te gaan en te lezen welke oplossingen de branche beschrijft om de risico’s in uw bedrijf te voorkomen of te beperken.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over onze cookieverklaring en privacyverklaring.