bekijk alle RI&E instrumenten

Schoonmaak en Glazenwassersbranche

COVID-proofErkend instrument
Branche:
Branchevereniging:RASMedium:digitaalKosten:Gratis voor werkgevers in de branchePublicatiedatum:3 februari 2020Instrument:https://www.rieschoonmaak.nl/rasArbocatalogus:https://www.arboschoonmaak.nl/

Omschrijving:

Voor inhoudelijke en technische vragen over dit RI&E-instrument, kunt u contact opnemen met de branchevereniging.

Dit RI&E-instrument is erkend voor de toetsingsvrijstelling. Bedrijven met maximaal 25 medewerkers of minder die gebruik maken van dit instrument en onder deze branche vallen, hoeven de RI&E niet te laten toetsen. En dat scheelt natuurlijk behoorlijk in de kosten.

Vul het niet alleen in, doe dit met uw mensen. Dan weten ze meteen waar ze op moeten letten.

RI&E Schoonmaak een elektronisch instrument wat gebruikt kan worden voor het opstellen van een risico-inventarisatie op het gebied van arbeidsomstandigheden. Na invullen van het instrument wordt -automatisch- een overzicht gepresenteerd van de ‘risico-antwoorden’. De toelichting bij het instrument beschrijft een stappenplan dat gebruikt kan worden om deze risico’s te evalueren en te komen tot een plan van aanpak, dat gebruikt kan worden om de risico’s voor veiligheid, gezondheid en welzijn te verminderen.

Bestellen en informatie over dit RI&E instrument:
RAS
Postbus 2216
5202 CE ‘s-Hertogenbosch
Tel.: 073-6200460
Fax: 073-6200469

Voor deze branche is ook een Arbocatalogus beschikbaar die door Inspectie SZW is goedgekeurd. Klik hier om naar deze Arbocatalogus te gaan en te lezen welke oplossingen de branche beschrijft om de risico’s in uw bedrijf te voorkomen of te beperken.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over onze cookieverklaring en privacyverklaring.