bekijk alle RI&E instrumenten

Sociale Werkvoorziening

Sector:
Branchevereniging:SBCM (Stichting Beheer Collectieve Middelen WSW)Medium:digitaalKosten:GratisPublicatiedatum:1 september 2017Instrument:https://www.sbcm.nl/producten/model-rie-voor-de-swArbocatalogus:https://www.arbocatalogussw.nl/

Omschrijving:

Voor inhoudelijke en technische vragen over dit RI&E-instrument, kunt u contact opnemen met SBCM.

De Model RI&E voor de SW-branche kan gebruikt worden als basis voor een RI&E in uw SW-organisatie. De model RI&E is nadrukkelijk geen goedgekeurde branche RI&E en de inhoud is ook niet voorgelegd aan de Inspectie SZW. Dit houdt in dat u na het uitvoeren van de RI&E en het opstellen van het Plan van Aanpak deze zelf ter toetsing moet voorleggen aan de arbodienst of een gecertificeerde kerndeskundige. Voordeel van de model RI&E is dat u een goede en betrouwbare basis hebt voor het uitvoeren van een RI&E. De model RI&E is opgesteld door deskundigen uit de branche zelf, waaronder enkele gecertificeerde kerndeskundigen.

Voor deze branche zijn Arbocatalogus beschikbaar die door Inspectie SZW zijn goedgekeurd. Klik hier om naar deze Arbocatalogi te gaan en te lezen welke oplossingen de branche beschrijft om de risico’s in uw bedrijf te voorkomen of te beperken.

SBCM
Den Haag
Projectleider: Jessica van Zelst
j.vanzelst@caop.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over onze cookieverklaring en privacyverklaring.