Branche:
Branchevereniging:KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde)Medium:digitaalKosten:Gratis voor leden met een praktijkmodule, niet-leden tegen betaling van € 599,-Publicatiedatum:21 september 2022Instrument:https://ww92.humancapitalcare.nl/a96r/license/Order.rails?tag=KNMT

Omschrijving:

De RI&E tandheelkundige praktijken is opgesteld door de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde (KNMT). Voor inhoudelijke en technische vragen over dit RI&E-instrument kunt u contact opnemen met de KNMT-ledenservice: Ls@knmt.nl of 030-60 76 380.

Dit RI&E-instrument is erkend voor de toetsingsvrijstelling. Praktijken met 25 medewerkers of minder die gebruik maken van dit instrument en onder deze branche vallen, hoeven de RI&E niet te laten toetsen. En dat scheelt natuurlijk behoorlijk in de kosten.

Dit RI&E-instrument is speciaal gemaakt voor tandartspraktijken en helpt werkgevers en medewerkers bij het verbeteren van de veiligheid in de praktijk. Vul de digitale RI&E niet alleen in, doe dit met uw medewerkers. Dan weten ze meteen waar ze op moeten letten.

Deze gebruiksvriendelijke digitale RI&E werkt heel eenvoudig. Aan de hand van de vragen beoordeelt u welke risico’s in uw praktijk aanwezig zijn en of er voldoende preventieve maatregelen zijn genomen. In de toelichting bij de vragen vindt u diverse tips om de veiligheid te verbeteren. Als de veiligheid verbeterd moet worden geeft u in de RI&E aan:

– welke verbeteringen u door wilt voeren;
– wanneer de verbeteringen uitgevoerd zijn;
– wie voor de uitvoering verantwoordelijk is.

Als u de RI&E heeft ingevuld, volgt er automatisch een plan van aanpak en kunt u actief aan de slag met de verbetering van de veiligheid in de praktijk.

De RI&E tandheelkundige praktijken is opgesteld in samenwerking met FNV, CNV en VCP.

Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde (KNMT)
Postbus 4141
3502 HC Utrecht
T 030-60 76 380
E Ls@knmt.nl
W www.knmt.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over onze cookieverklaring en privacyverklaring.