Sector:
Branchevereniging:BOVAG, BETA, SFTWMedium:digitaalKosten:GratisPublicatiedatum:1 december 2021Instrument:https://www.arbomanagementsysteem.nl/sftw-loginArbocatalogus:https://www.arbocatalogusmobiel.nl/mobiliteit/tankstation

Omschrijving:

Voor inhoudelijke en technische vragen over dit RI&E-instrument, kunt u contact opnemen met Bovag of met info@beta-tankstations.nl.

Dit RI&E-instrument is erkend voor de toetsingsvrijstelling. Bedrijven met 25 medewerkers of minder die gebruik maken van dit instrument en onder deze branche vallen, hoeven de RI&E niet te laten toetsen. En dat scheelt natuurlijk behoorlijk in de kosten.

Vul het niet alleen in, doe dit met uw mensen. Dan weten ze meteen waar ze op moeten letten. Met deze RI&E kunt u automatisch een Plan van Aanpak maken waarin de geconstateerde risico’s worden opgenomen.

Voor deze branche is ook een Arbocatalogus beschikbaar die doorInspectie SZW is goedgekeurd.Klik hier om naar deze Arbocatalogus te gaan en te lezen welke oplossingen de branche beschrijft om de risico’s in uw bedrijf te voorkomen of te beperken.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over onze cookieverklaring en privacyverklaring.