bekijk alle RI&E instrumenten

Verloskundigenpraktijken

Sector:
Branchevereniging:Koninklijke Nederlandse Organisatie van VerloskundigenMedium:digitaalKosten:GratisPublicatiedatum:15 februari 2019Instrument:https://instrumenten.rie.nl/nl/knov/verloskundigen-maart-2022/@@login?came_from=https%3A%2F%2Finstrumenten.rie.nl%2Fnl%2Fknov%2Fverloskundigen-maart-2022#loginArbocatalogus:https://www.arbocatalogusvvt.nl/arbocatalogus

Omschrijving:

Voor inhoudelijke informatie over dit RI&E instrument kunt u terecht bij de branchevereniging.

Dit RI&E instrument is erkend voor de toetsingsvrijstelling. Bedrijven met 25 medewerkers of minder die gebruik maken van dit instrument en onder deze branche vallen, hoeven de RI&E niet te laten toetsen en dat scheelt natuurlijk behoorlijk in de kosten.

Begin augustus is de nieuwste versie van dit RI&E instrument gepubliceerd: https://instrumenten.rie.nl/nl/knov/verloskundigen-maart-2022. Deze is echter nog niet erkend. Dat betekent dus dat bij gebruik van deze nieuwe versie er geen toetsingsvrijstelling geldt.

Vul het niet alleen in, doe dit met uw mensen. Dan weten ze meteen waar ze op moeten letten.

Voor deze branche is ook een Arbocatalogus beschikbaar die door inspectie SZW is goedgekeurd. Klik hier om naar deze Arbocatalogus te gaan en te lezen welke oplossingen de branche beschrijft om de risico’s in uw bedrijf te voorkomen of te beperken.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over onze cookieverklaring en privacyverklaring.