Branche:
Branchevereniging:Vereniging van Nederlandse VisspecialistenMedium:digitaalKosten:GratisPublicatiedatum:2 november 2022Instrument:https://instrumenten.rie.nl/nl/visdetailhandel/visdetailhandel

Oudere versies:

De oude RI&E is nog hier beschikbaar om uw rapportage te printen.

Omschrijving:

Hier vindt u technische informatie over (toegang tot) het instrument. Voor inhoudelijke informatie over dit RI&E instrument kunt u contact opnemen met de branchevereniging.

Vul het niet alleen in, doe dit met uw mensen. Dan weten ze meteen waar ze op moeten letten.

Dit RI&E instrument is erkend voor toetsingsvrijstelling. Bedrijven met 25 medewerkers of minder die gebruik maken van dit instrument en onder de branche vallen, hoeven de RI&E niet te laten toetsen. En dat scheelt natuurlijk behoorlijk in de kosten.

De RI&E checklist bestaat uit vijf delen: 1. laden, lossen en bezorgen, 2. Bereidplaats en opslagruimte, 3. Verkoopplaats, 4. Personeelsruimte/kantoor, 5. Organisatie van het werk en de arbeidsomstandigheden. Per onderdeel worden de Arbo-aandachtspunten genoemd en worden maatregelen ter verbetering aangegeven. De bijlage geeft een instrument voor het opstellen van een Plan van aanpak.

Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV)
Diepenhorstlaan 3
2288EW Rijswijk
T 085-0778140
E info@visspecialisten.nl
website: www.visspecialisten.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over onze cookieverklaring en privacyverklaring.