bekijk alle RI&E instrumenten

Voortgezet Onderwijs

COVID-proofErkend instrument
Sector:
Branchevereniging:VOIONMedium:digitaalKosten:GratisPublicatiedatum:3 augustus 2022Instrument:https://www.voion.nl/instrumenten/arboscan-voArbocatalogus:https://www.arbocatalogus-vo.nl/

Omschrijving:

Voor meer informatie, waaronder inhoudelijke en technische vragen over dit RI&E-instrument, ga naar www.arboscan-vo.nl of bel met het servicecenter van Voion, tel: 045 579 60 24.

Dit RI&E-instrument is erkend voor de toetsingsvrijstelling. Bedrijven met 25 medewerkers of minder die gebruik maken van dit instrument en onder deze branche vallen, hoeven de RI&E niet te laten toetsen. En dat scheelt natuurlijk behoorlijk in de kosten.

Via de site www.arboscan-vo.nl kunt u een gebruikersnaam en toegangscode aanvragen. Vervolgens kunt u direct (of gebruikers die u zelf kunt autoriseren) beginnen met het invullen van de werkdocumenten en inventarisatielijsten die nodig zijn voor het actualiseren van de RI&E op uw school. Op basis van de uitkomsten en een risico-classificatie kunt u een plan van aanpak en een rapportage (voor de arbodienst) maken.

Voor deze branche is ook een Arbocatalogus beschikbaar die door Inspectie SZW is goedgekeurd. Klik hier om naar deze Arbocatalogus te gaan en te lezen welke oplossingen de branche beschrijft om de risico’s in uw bedrijf te voorkomen of te beperken.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over onze cookieverklaring en privacyverklaring.