Sector:
Branchevereniging:Federatie Landbouw en ZorgMedium:digitaalKosten:Gratis voor bedrijven aangesloten bij Colland of StigasPublicatiedatum:7 januari 2021Instrument:https://zorgboerderij.mijnstigas.nl/site/nl

Oudere versies:

De oude RI&E van 2013 is nog beschikbaar om de daarin gemaakte rapportage in te zien en te printen.
De oude RI&E van vóór 2013 is ook beschikbaar om de daarin gemaakte rapportage in te zien en te printen.

Omschrijving:

Voor inhoudelijke en technische vragen over deze digitale RI&E kunt u terecht bij de servicedesk van Stigas 085-0440700 (optie 1).

Stigas heeft een volledig nieuw digitaal systeem voor de uitvoering en het onderhoud van de risico-inventarisatie- en evaluatie (RIE) ontwikkeld. Hier (https://stigas.nl/diensten/risico-inventarisatie-en-evaluatie/) vindt u verdere informatie en hoe u zich kunt aanmelden voor de RIE van Stigas als u nog geen inlogcode heeft.

Met de RIE van Stigas kunt u zelf gemakkelijk de RIE uitvoeren op een moment dat het u het beste uitkomt. Het systeem ondersteunt u ook bij het opstellen van het plan van aanpak en attendeert u op de uitvoering van eventuele acties, die gepland zijn. Afhankelijk van uw wensen kan een Stigas adviseur u ondersteunen.

Deze digitale RI&E richt zich op de combinatie landbouw en zorg. Mocht u ook andere activiteiten hebben (camping, winkel, akkerbouw, etc.) dan is het verstandig deze activiteiten te inventariseren met een van de andere specifieke hierop gerichte RI&E’s.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over onze cookieverklaring en privacyverklaring.