Sector:
Branchevereniging:Actiz, GGZ Nederland, NVZ, VGN, ZorgthuisnlMedium:digitaalKosten:€940 met prijspeil 2023Publicatiedatum:21 december 2021Instrument:https://www.zorgrie.nl/

Omschrijving:

Voor technische en inhoudelijke vragen over dit RI&E instrument kunt u terecht bij de beheerder van dit instrument.

ZorgRie is het branche-instrument voor Zorginstellingen voor het online uitvoeren van de RI&E, inclusief opvolging van het Plan van Aanpak. ZorgRie is opgesteld in opdracht van de GGZ, GHZ, THZ, V&V en ZKH.

Binnen de zorg zijn veranderingen aan de orde van de dag. Gewijzigde werkprotocollen, nieuwe processen, veranderende wetgeving en aangepaste arbocatalogi hebben allemaal invloed op de RI&E-vragenset. Een beheerdersgroep met mensen uit de zorg komt meerdere keren per jaar bij elkaar om de actualiteit van ZorgRie te beoordelen en indien nodig de vragen aan te passen. Daarom bent u met ZorgRie altijd verzekerd van de meest actuele vragenset.

De ZorgRie’s voor de Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg, Thuiszorgorganisaties en Verpleeg-en Verzorgingshuizen en Ziekenhuizen zijn erkend voor toetsingsvrijstelling. Zorgorganisaties met maximaal 25 medewerkers hoeven de RI&E niet te laten toetsen indien van de ZorgRie gebruik wordt gemaakt.

ZorgRie is geautomatiseerd door KMO Solutions. Voor bestellingen of meer informatie kunt u terecht op www.zorgrie.nl of bij KMO Solutions www.kmosolutions.nl

Heeft u behoefte aan begeleiding bij ZorgRie, of wilt u de RI&E laten toetsen? Neem dan ook contact op met KMO Solutions. Voor grotere instellingen is een maatwerk licentie op ZorgRie ontwikkeld. U maakt gebruik van de gevalideerde ZorgRie vragenset, maar heeft meer functionaliteiten tot uw beschikking bij de uitvoering van de RI&E en voor het genereren van management informatie. Tevens kunt u met deze licentie de RI&E dynamisch uitvoeren en beheren. Of u kiest voor een thematische RI&E, zeer geschikt als uw zorgorganisatie werkt met Zelf Organiserende Teams!

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over onze cookieverklaring en privacyverklaring.