Week van de RI&E

Van 12 tot en met 16 juni is de 9e editie van de Week van de RI&E. Hét moment waarop we, samen met arbodeskundigen, adviseurs, opleiders en brancheorganisaties, in heel Nederland aandacht vragen voor de RI&E.

Een week waarin we jou als ondernemer activeren om je arbeidsrisico’s in kaart te brengen. En om daarna ook een plan te maken om de risico’s in je bedrijf te verkleinen of zelfs weg te nemen.

Waarom?
De RI&E is verplicht is voor alle ondernemers met personeel in dienst. Je loopt het risico een boete te krijgen als je dit niet op orde hebt. Maar dat is niet de enige reden. Een RI&E hoort ook gewoon bij goed ondernemerschap. Net als het zorgen voor een veilige en gezonde omgeving voor medewerkers. ​

In de Week van de RI&E 2023:

  • organiseren we een Kickstart RI&E. We helpen je om een goede start te maken met je RI&E. Dat doen we met 3 korte, praktische uitlegvideo’s en 3 to do’s die je helpen bij het maken van die eerste stappen.
  • bieden allerlei organisaties door het hele land jou, vanuit hun expertise, hulp aan. Denk daarbij aan workshops over de RI&E, gratis werkplekscans of korting op het begeleiden van een RI&E-traject door een arbodeskundige.

Hou deze website de komende tijd in de gaten voor meer informatie.

De Week van de RI&E is een initiatief van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over onze cookieverklaring en privacyverklaring.